Välkomna till min blogg!

bildVänner av ordning, välkomna till min blogg där vi kan vältra oss i allt som har med städning och renlighet att göra. Det är en passion för mig som är svår att sätta ord på, och jag är medveten om att det kan låta lite märkligt. Men det finns orsaker till det, och renlighet som sådant är bland det viktigaste av steg som vi människor har tagit. Tänk er bara hur vi skulle ha utvecklats utan att ha tänkt på renlighet, i exempelvis sjukvårdssituationer. Då skulle vår historia ha varit helt annorlunda.

Därför kommer jag ägna mycket tid åt det jag brinner mest för och tycker är viktigt. Städmani finns det de som kallar det, men jag anser att det är en tjänst som jag utför för mitt eget och min familjs välbefinnande. I ett städat hem mår man bättre, så enkelt är det och det kan nog de flesta skriva under på. Men det är inte bara städning och renlighet som kommer avhandlas här, jag kommer också att skriva om sådant som mest faller mig in, det som helt enkelt intresserar mig. Hoppas att ni besökare kan få ut något av bloggen, för jag vet att jag kommer ha väldigt roligt!

Tor / 8 februari, 2015 / Okategoriserade

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *